Sunday, November 30, 2014

Şanlıurfa At Yarışı Altılı Ganyan Tahminleri 1 Aralık 2014

01.12.2014 Pazartesi Urfa Tjk at yarışı tahminleri Tekçi Amca farkıyla sizlere sunulmaktadır. Her gün düzenli olarak tahminleri alabilmek ve ücretsiz at yarışı hizmetimizin devamı için lütfen reklamlara tıklayınız.

1. Ayak: Tekçi Amca zorlu Şanlıurfa programı için sizlere yine her ayakta favori gördüğü tek atı önerecek ve sonrasında sizlerin onların üzerine ekleme yapmanızı isteyecektir. Klasikleşen ve Türkiye'deki at yarışı piyasasına Tekçi Amca ile giren bu yöntemin ilk ayaktaki atı ise 5-Suruçkan olacak. Bu mesafelerde yukarıyı zorlayabilen safkan kuponunuza öncelikli olarak yazılabilir.

2. Ayak: Sürprizin cirit attığı, altılı ganyan içerisindeki en önemli sürprizlerden birini de barındırabilecek olan bu ayakta tercihimiz 12-Nazirehatun olacak. Olabildiğince fazla ve detaylı bakılması gereken ve tahminlere de fazlaca at yazılması gereken bir koşu.

REKLAMLARA TIKLAYARAK YARIN DA ÜCRETSİZ OLARAK YARARLANABİLİRSİNİZ

3. Ayak: Denk güçteki İngiliz safkanlarının mücadelesi olacak 4'lü ganyan başlangıcında size önereceğimiz at 7-Merttuğ olacak. Güzel yarışlar koşup kazanabilen ve uzun kumda da oldukça başarılı olan bu safkanı altılı şablonlarınızda mutlaka ön sıralarda değerlendirin.

4. Ayak: 3'lü ganyanın başlangıç ayağında gözümüze iyi gelen ve yarış dereceleri ile de bunu kanıtlayan isim 7 numaralı Havar olacak. Bu tay ilk iki koşusunda 2. kaldıktan sonra son yarışını iyi dereceyle kazanırken burası için de hayli umut verdi. At yarışı mantığınızla hareket edin, fakat mutlaka altılı ganyan tahminleri Havar'ı içersin.

REKLAMLARA TIKLA DAİMA ÜCRETSİZ TAHMİN AL

5. Ayak: Tabela ayağında Tekçi Amca sizlere güzel hazırlıkları, son yarışlarındaki formu ile Time is Up'ı önerecek. Bu mesafeleri bu grup içerisinde en iyi koşan isim olan bu tay sizin için önemli bir dayanak olabilir. Kuponlarımızda değerlendirelim diyoruz.

6. Ayak: Günün son ayağı ekürilerin domine ettiği bir koşu olarak geçebilir. 1 ve 2 numaraya sahip safkanlardan.1-Minifhat Oğlu grubun da en iyi atı olması ile bu koşuda en öncelik verilecek isim olacaktır. Mutlaka favorimiz olmalı ve küçük kuponlarda tek olarak değerlendirmeye alınmalıdır. Bugünlük, TJK at yarışı tahminlerimizin Şanlıurfa bölümünü tamamlamış bulunmaktayız. Lütfen sürekli olarak sitemizdeki reklamları tıklamayı unutmayınız ki böylece ücretsiz olarak altılı ganyan tahminleri hizmetlerimizi de sunabilelim.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.