Sunday, November 30, 2014

01.12.2014 Şanlıurfa At Yarışı Tahminleri

Şanlıurfa'da koşulacak olan 1 Aralık 2014 TJK at yarışı için Tekçi Amca ve ekibinin hazırlayacak olduğu altılı ganyan şablonları, son dakika tüyoları ve farklı tahmincilerden yorumlar sizler ile olacak.

YORUMLAR ÇIKTI ULAŞMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ

Altılı ganyan tahminleri her gün sitenizde akşam 20.00'dan itibaren ertesi günkü koşular için yayınlanmaktadır. Yarının bankoları, at yarışı tahminleri, sürpriz safkanları ve çok daha fazlasını öğrenmek için akşam 8'den itibaren sitemize gelin ve tahmincilerden en iyi at altılı tüyolarını öğrenin.

 HER GÜN ÜCRETSİZ OLARAK YORUM ALABİLMEK İÇİN REKLAMLARA TIKLAYINIZ

Özel tüyolar ve hiçbir yerde göremeyeceğiniz sistemlerle sizlerin karşısına çıkan Tekçi Amca yarış ekibi ile siz de istediğiniz tarzda küçük altılı kuponlarını oluşturabilecek, büyük kuponları yapmak isterseniz de bir altyapı oluşturarak onun üzerine rahatlıkla çıkabileceksiniz. Burada direkt olarak kupon paylaşımı yerine sizlere sadece at yarışı tüyolarını vermekteyiz. Böylece hep kendi dilediğiniz atları yazabilecek, bu sayede mükemmel kupon için tahminciler ve kendinizinkini birleştirebileceksiniz.

Bedava at yarışı tahminleri konseptiyle Türkiye'deki en meşhur altılı ganyan yorumcusu olan Tekçi Amca'yı sizlerle buluşturuyoruz. Sizlerden istediğimiz reklamlara tıklayarak bizlerin sürekli olarak ücretsiz yani bedava olarak yorumlarımıza devam edebilmemizi sağlamanız. Tüm yardımlarınız için teşekkür ediyoruz. Siz reklamlara tıkladıkça bizler de at yarışı konusunda sizlere sürekli olarak ücretsiz yorumlar yayınlayabileceğiz.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.