Thursday, December 26, 2013

Diyarbakır At Yarışı Tahminleri 26.12.2013 altılı ganyan yorumu

26 Aralık 2013 Perşembe Diyarbakır at yarışı altılı ganyan tahminleri - hazır kupon


(SİTE İÇERİSİNDEKİ REKLAMLARA TIKLAYARAK DAHA İYİ TAHMİN ALIN)
1. Ayak: Güzel bir gün bekliyor olabilir bizleri Diyarbakır'da. Bilinmesi en zor programlar genelde Doğu'dan çıkıyor, fakat Diyarbakır kısmen daha mantıklı sonuçlar çıkartabiliyor. 26 Aralık Diyarbakır at yarışı programının ilk ayağında biraz karmaşık bir durum söz konusu. Geçtiğimiz hafta Unstoppable'nin kazandığı koşuda buradan 3 at daha vardı, ondan dolayı 4-Unstoppable'nin daha şanslı olduğunu düşünmek pek işimize yaramayabilir. Çünkü herkes yakın aralarla girmişti. Bugünkü yarışta 3-Özturna, 5-Orhanto, 6-Efe Paşa, 7-Celestial Stone yarışta en az 4 numaralı Unstoppable kadar şanslı olacaklar, aman diyoruz.
(ÜSTTEKİ YANDAKİ REKLAMLARA TIKLA ÜCRETSİZ TAHMİNLERE HER ZAMAN ULAŞ)
2. Ayak: Diyarbakır'da ikinci ayakta tek vermeye yakın olduğumuz bir isim var, fakat güvenemediğimizden banko öneremedik, o, 1-Canik'ten başkası değil. 1 numaralı Canik grubun en kalite ve başarılı ismi. 8 yaşın vermiş olduğu istikrarsızlıklar olsa da Diyarbakır'da koştuğu 8 yarışın 3'ünün kazanıp 3'ünde de tabela yapmış bir isim ve bugün en başta favori olarak kuponlarda olmalı. Daha sonrasında çok formda olan 2-Şengülcan mutlaka değerlendirilmeli. Kısrak harika bir dönemde. 3-Eyyar yine çok formda ve ardı ardına güzel yarışlar koştu, kazandı.
(SİTEDEKİ REKLAMLARA TIKLAYARAK BİZLERE DESTEK OLMUŞ OLURSUNUZ)
3. Ayak: Günün en çok güvendiğimiz ismi 1-Asalpolat olacak Diyarbakır 26 Aralık altılısında. Son 4 yarışın ilk 2'sini kazanıp son 2'sinde 2. kalan safkan bugün uygun rakipleri karşısında büyük banko adayı olarak piste çıkacak. Kazanamaması büyük hüsran olur.
(TAHMİNLER İÇİN ÇALIŞAN EKİBİMİZE REKLAMLARA TIKLAYARAK SAHİP ÇIKIN)
at yarışı diyarbakır foto4. Ayak: Günün bir diğer banko vermek isteyip de iki arada bir derede kaldığımız koşusu. 6-Rojbaş tekrar formunu buldu. 2 yıl önce Ankara'da kariyerine süper başlayan KV-7 bile kazanan safkan daha sonrasında bir düşüş yaşadı, fakat tekrar kendini buluyor. Bugün önemli favori ve riskli bir banko adayı olacak. Biz yanına 5-Yıkıla Yıkıla ve 3-Black Brow'u koyarsak en sağlama gitmiş oluruz diyoruz.

5. Ayak: Günün en zor ayağı, tabela ayağı olurdu çok eskilerde. Fazla at koşar, bilinmesi çok zor olurdu. Bugün çok at yok belki ama gerçekten birbirine denk güçler var. Uzun mesafeli bu koşuda HEPSİ demenin hepimiz için en hayırlısı olduğunu düşünüyoruz, gerçekten de içinden çıkmak pek kolay değil.

6. Ayak: 2 numara Elemgül çok iyi bir duruma geldi. Son yarışına geçen hafta kazanırken sağlıklıydı. Buradan daha iyi bir grupta kazanmıştı. Şimdi daha kolay grupta koşuyor, fakat 60 kg'ı üstüne koymuşlar kısrağın. Bu hayli zorlayabilir onu, fakat yine de banko olmaya çok yakın olduğunu düşünüyoruz. Tek yazılmaya çok yakın. Rakipleri 6-İremkaya ve 10-Sevincim olacaklardır.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.