Wednesday, December 25, 2013

25.12.2013 Diyarbakır At Yarışı Altılı Ganyan Tahminleri

25 Aralık 2013 Diyarbakır at yarışı tahminleri ve altılı ganyan hazır kuponu

-->
(SİTE İÇERİSİNDEKİ REKLAMLARA TIKLAYARAK DAHA İYİ TAHMİN ALIN)
1. Ayak: Merhaba sevgili dostlarımız, ligpuan.com ve Tekçi Amca At Yarışı Servisi ile ortaklaşa gerçekleştireceğimiz tahminlerimizin ilkini yayınlıyoruz.Başlangıç ayağında 1-Ağaslan ve 3-Küçük Ütücü rakiplerine göre oldukça ağır basmaktadır. 2 safkan yeterli gelebilir.
(ÜSTTEKİ YANDAKİ REKLAMLARA TIKLA ÜCRETSİZ TAHMİNLERE HER ZAMAN ULAŞ)
2. Ayak: 2 numara Yörükağa'nın 1 adım önde olduğu koşuda 1-Nayif Bey, 3-Elifnur Sultan ve 4-Orman da hiç yabana atılacak isimler değil aman dikkat yazmaya çalışalım.
(SİTEDEKİ REKLAMLARA TIKLAYARAK BİZLERE DESTEK OLMUŞ OLURSUNUZ)
3. Ayak: 3-Fırtına Ercan ve 6-Ceyhan Beyi burası için bizim rakiplerinin 1 adım önünde gördüğümüz isimlerdir. Ayrım yapmamaya çalışırsak yararımıza olur.
(TAHMİNLER İÇİN ÇALIŞAN EKİBİMİZE REKLAMLARA TIKLAYARAK SAHİP ÇIKIN)
4. Ayak: Eküriler 4-Ergöz ve 6-Scudetto gerçekten kalite isimler. Burada belki de 1-2 gelecekler, fakat işimizi biraz daha garantiye almak adına formda 2-Desert Wind'i de kupona dahil edebiliriz.
5. Ayak: Tabela ayağında 4-Sonkale,9-Antalyakaya ve 1 numara Akanoğlu koşunun en güçlü isimleri olacak. Günün en zor ayağı olacak gibi duruyor.
6. Ayak: 4 numara Hakansoylu grubun üzerinde bir kaliteye sahip fakat pistin verdiği kuşku her zaman Doğu yarışlarında oluyor bizlerde, bundan dolayı da yanına 3-Cankuruş'u yazıp daha sağlamlaştıralım.
25 aralık diyarbakır at yarışı altılı tahminleri

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.